Handgemaakt en eigen ontwerp


Alle producten van Hout is Prachtig zijn van eigen ontwerp en worden handgemaakt. Ieder houten product is daardoor uniek! Omdat alle producten handgemaakt zijn is een aanpassing of personalisatie ook altijd mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bekijk alle wandlampen


Prachtige originele houten producten op maat èn met de hand gemaakt en ontworpen door Hout is Prachtig. De leukste houten lampen voor babykamer en kinderkamer van Nederland vind je hier! Een houten product is geschikt voor iedere kamer in huis, zoals de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken of tuin. Houten producten zijn succes gegarandeerd bij verjaardagen, als kraamcadeau, huwelijk of ander speciaal moment. De producten van hout hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout. Hout is Prachtig laat graag iedereen de unieke waarde van hout zien. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel of er een mooi product van hout voor jou bij zit!

Hout is Prachtig cadeaubon

De cadeubon van Hout is Prachtig, een uniek cadeau met gratis personalisatie. Bij inlevering van een cadeaubon is personalisatie gratis! De cadeaubon van Hout is Prachtig vind hier.

Samenwerking Tekeningophout.nl


Op zoek naar een leuk uniek cadeau? Neem eens een kijkje op www.tekeningophout.nl daar werken Bambeloe en Hout is Prachtig samen aan een uniek assortiment van houten producten met persoonlijke lijntekeningen.Uniek houten cadeau met persoonlijke lijntekening