Hout is hip deze lente!

Het is eindelijk weer zover, de zon staat weer hoog aan de hemel en je kunt weer met je slippers aan en je hippe zonnebril op naar buiten. De bomen zijn weer vol en prachtig helder groen, je ruikt de lente.

Hout in het seizoen

Voor het product hout kun je wel spreken van een seizoensproduct. Afgelopen winter zag je al steeds meer hout dat in het interieur gebruikt wordt door middel van decoratie. Maar het is lang niet alleen decoratie, zoals ieder jaar zijn er in de lente veel meer houten producten te vinden. De bouwmarkten en tuincentra verkopen weer houten tuinmeubelen, schuttingen en andere tuin accessoires. Op de gemiddelde Pinterest zijn de banken van steigerhout en andere houten accessoires niet meer weg te denken en worden producten van hout ook gezien als trendy. De warme uitstraling van hout in de winter verandert naar een hippe uitstraling van hout richting de zomer.

Persoonlijk hout

Hout is tegenwoordig niet alleen meer voor decoratie of interieur, houten producten worden ook veel gezien in de mode. Na het succes van vorig jaar is het dan nu ook zover voor de houten zonnebrillen. Vorig jaar was de houten zonnebril al vanuit Amerika over komen waaien naar Nederland, maar dit jaar kun je er niet meer omheen. Op de terrassen zie je al diverse personen met een houten zonnebril en het mooie is dat iedere zonnebril uniek is door het gebruik van de natuurlijke eigenschap van hout.

De zonnebril van hout is niet het enige wat je kunt kopen. Kijk maar eens naar de houten telefoonhoes, houten portemonnee, houten horloges, houten fiets en ook de houten strik is al in opkomst. Het is mooi om te zien dat hout hip is. Op de Nederlandse kickstarter staat een project voor een handtas van hout, hiermee heeft iedereen de mogelijkheid om te investeren in een houten product. Hopelijk zien we nog veel meer houten producten voorbij komen in de zomer van 2014.

We kunnen stellen: Hout is HiP, Hout is Prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.