Keurmerk webwinkel
Tijdelijk gesloten vanwege verhuizing

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik in contact komen met Hout is Prachtig?

Het is op dit moment mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen met Hout is Prachtig. Deze gegevens kunnen gevonden worden op contact pagina.

Is het mogelijk de artikelen af te halen

Het is niet mogelijk de artikelen uit de webshop af te halen, er kan wel bezorgd worden bij diverse ophaal locaties van PostNL en DPD. Bekijk de opties tijdens het bestelproces.

Op welke wijze kan ik in de webshop betalen?

Op dit moment is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:
  • iDeal
  • PayPal
  • Overschrijving
  • Achteraf betalen (via Billink)
  • Bankcontact

Kan ik mijn product terugsturen?

We vinden het erg spijtig dat het product niet voldoet aan de wens, het terugsturen van het product kan binnen 14 dagen nadat het product verstuurd is. Voordat het product teruggestuurd wordt zal deze aangemeld moeten worden via het retour portaal. Het betaalde bedrag voor het product zal binnen 14 dagen worden teruggestort op de manier zoals deze bij bestellen betaald is.

Wat is de levertijd van de producten

De producten beschikbaar in de webshop worden tussen de 2 en 5 werkdagen geleverd. Mocht er haast bij de bestelling zijn, graag even in de opmerking vermelden. Bij de producten staat een levertijd vermeld. Wanneer er een afwijkende levertijd is zal dit worden aangeven in het winkelmandje en bij het afrekenen.

Is het mogelijk een lamp te laten graveren?

Het is mogelijk een lamp gratis te laten graveren met een tekst naar keuze. Wanneer het mogelijk is staat dit aangegeven op de productpagina van de lamp. Diverse houten cadeaus met een eigen tekst zijn te vinden onder houten cadeau’s

Welke lED-lamp moet ik gebruiken?

De houten lampen zijn voorzien van een kleine fitting (E14). Het beste is om een LED-kaarslamp te gebruiken, deze lampen worden niet warm en zijn op diverse plekken te koop (bouwmarkten, supermarkten, warenhuizen) of direct mee te bestellen. De lichtsterkte wordt uitgedrukt in Lumen, om de juiste lamp kiezen hebben we een pagina met uitleg gemaakt.

Hoe moet ik een wandlamp ophangen?

De lamp is zeer eenvoudig op te hangen met de meegeleverde handleiding en materialen. Daarnaast is de uitleg ook online te vinden.

De waardering van www.houtisprachtig.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 451 reviews.