Wie is Hout is Prachtig?


Zoek je een orgineel handgemaakt houten product? Voor je zelf of als cadeau? Dan moet je bij Hout is Prachtig zijn! 

Hout is Prachtig ontwerpt èn maakt zijn producten zelf. Het assortiment is gevarieerd; van lampjes in de vorm van verschillende dieren tot originele kraamcadeau’s en meubels op maat. Onze houten producten zijn geschikt voor iedere kamer in huis. Om de producten extra speciaal te maken kunnen ze gepersonaliseerd worden door middel van een ingravering. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gewaarborgd. 

Hout is Prachtig laat graag iedereen de unieke waarde van hout zien. 

Kortom, ben je op zoek naar een origineel houten product met een mooi design, dan moet je bij Hout is Prachtig zijn!

Placeholder
Placeholder

Waarom houten producten?


Houten producten zijn hip en tijdloos. Daar wil Hout is Prachtig iedereen van overtuigen. Het assortiment van deze Friese meubelmaker wordt steeds verder uitgebreid met prachtige houten producten zoals speelgoed, meubels en accessoires.

Inmiddels heb ik veel ervaring op gedaan als meubelmaker. Ik werk met verschillende typen hout. Iedere keer is het weer een geweldige uitdaging om van een plank hout een prachtig eindresultaat te leveren naar de wens van de klant.

De inspiratie die ik de afgelopen jaren heb gekregen, wilde ik omzetten naar een mooie serie kleinere producten. Vandaar dat ik, naast het maken van meubels op maat, een webshop heb opgezet voor de verkoop van kleine houten producten. Deze houten producten hebben allen een uniek HiP-design. 

Ik vind het belangrijk dat iedere klant een product geleverd krijgt dan geheel naar zijn of haar wens is. Vandaar dat in overleg de producten op de website naar wens kunnen worden aangepast.