Wie is Hout is Prachtig?

Zoek je een origineel handgemaakt houten product? Voor je zelf of als cadeau? Dan moet je bij Hout is Prachtig zijn! 

Hout is Prachtig ontwerpt èn maakt zijn producten zelf. Het assortiment is gevarieerd; van lampjes in de vorm van verschillende dieren tot originele kraamcadeau’s en andere accessoires. Onze houten producten zijn geschikt voor iedere kamer in huis. Om de producten extra speciaal te maken kunnen ze gepersonaliseerd worden door middel van een ingravering. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gewaarborgd. 

Hout is Prachtig laat graag iedereen de unieke waarde van hout zien. 

Kortom, ben je op zoek naar een origineel houten product met een mooi design, dan moet je bij Hout is Prachtig zijn!

Image

Waarom houten producten?

Houten producten zijn hip en tijdloos. Daar wil Hout is Prachtig iedereen van overtuigen. Het assortiment van Hout is Prachtig wordt steeds verder uitgebreid met prachtige houten producten zoals speelgoed, meubels en accessoires.

Hout is Prachtig werkt met verschillende typen hout. Iedere keer is het weer een geweldige uitdaging om van een ruwe plank hout een prachtig eindresultaat te leveren en elk product is daarbij uniek.

Ik vind het belangrijk dat iedere klant een product geleverd krijgt dan geheel naar zijn of haar wens is. Vandaar dat in overleg de producten op de website naar wens kunnen worden aangepast.

Houten dieren familie

Image

Maak kennis met

Bekijk de dieren familievan Hout is Prachtig