Retouren

Retour sturen van producten

HoutisPrachtig.nl wil de beste kwaliteit en service voor jou als klant. Om dit zo goed mogelijk te verzorgen bieden wij een eenvoudige wijze voor het retourneren van producten aan.  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@houtisprachtig.nl of via het retour portaal. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten via de betaalwijze die gekozen is tijdens het bestellen van het product mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderingen retourneren

Een aantal producten zijn uitzonderingen op het herroepingsrecht.

  • Specifiek gemaakte, bewerkte of bestelde producten kunnen niet retour gestuurd worden.
  • Producten die voorzien zijn van een persoonlijke tekst of andere wijziging van persoonlijke aard

Modelformulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen. Of download het formulier en stuur deze op per post of per mail.

Hout is Prachtig
Hofkamp 32
8731BV Wommels
Email: Klantenservice@houtisprachtig.nl
Telefoon: 084-8766222

(*) (*) u hierbij mede dat (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst: (*) (*)

Besteld op (*):

Ontvangen op (*):

Naam (*):

Straat en huisnummer (*):

Postcode (*):

Plaats (*):

E-Mail (*):

(*) Verplicht, invullen of kiezen wat niet van toepassing is.

Mocht je verder vragen hebben over het retour sturen van producten of een algemene vraag over je product dan beantwoorden we die graag door contact op te nemen via klantenservice@houtisprachtig.nl