Keurmerk webwinkel
Tijdelijk gesloten vanwege verhuizing

Retour sturen van producten

HoutisPrachtig.nl wil de beste kwaliteit en service voor jou als klant. Om dit zo goed mogelijk te verzorgen bieden wij een eenvoudige wijze voor het retourneren van producten aan.  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u via het retour portaal de retour aanmelden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten via de betaalwijze die gekozen is tijdens het bestellen van het product mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderingen retourneren

Een aantal producten zijn uitzonderingen op het herroepingsrecht.

Modelformulier voor herroeping

Het modelformulier voor herroeping is in te vullen via het retour portaal van Hout is Prachtig.

Mocht je verder vragen hebben over het retour sturen van producten of een algemene vraag over je product dan beantwoorden we die graag door contact op te nemen via klantenservice@houtisprachtig.nl

De waardering van www.houtisprachtig.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 451 reviews.