Houten naampuzzels

Handgemaakt

Alle producten van Hout is Prachtig zijn van eigen ontwerp en worden handgemaakt. Hierdoor is ieder product uniek!

Persoonlijk

Een cadeau met je eigen naam op je verjaardag of de naam van je pas geboren baby, dat is toch een super persoonlijk houten kraamcadeau

Duurzaam

De houten producten worden gemaakt van duurzaam hout. Daarnaast is er ook rekening gehouden met het verpakken. Bekijk maar eens hoe weinig plastic er gebruikt wordt, alleen voor de producten die niet vervangbaar zijn.

Naampuzzel - Notenhout

Handgemaakte puzzels op maat gemaakt

5/5

Al vanaf € 22,95

Eigenschappen

Naampuzzel - kersenhout

Hangemaakte puzzel, op maat gemaakt

5/5

Al vanaf € 22,95

Eigenschappen

Handgemaakt en eigen ontwerp​

Alle producten van Hout is Prachtig zijn van eigen ontwerp en worden handgemaakt. Ieder houten product is daardoor uniek! Omdat alle producten handgemaakt zijn is een aanpassing of personalisatie ook altijd mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Op zoek naar mooie houten cadeau, dan zit je goed bij Hout is Prachtig. Deze houten producten is een sfeervolle aankleding voor de kinderkamer of babykamer. En als cadeau altijd een succes! Alle producten van Hout is Prachtig worden gemaakt van massief duurzaam hout, dit hout is van hoge kwaliteit en lokaal ingekocht of hout met een keurmerk. De houten producten zijn een uniek eigen ontwerp en zijn prachtig om een kinderkamer of babykamer te voorzien van een houten decoratie en leuke sfeer element.

Houten kraamcadeau

Wat is er leuker dan de naam van je pasgeboren kindje te gebruiken als leuke decoratie! Een houten naampuzzel is uniek en persoonlijk. Een mooi afgewerkt houten bordje met houten letters in een andere houtsoort. Het is mogelijk gratis een tekst te laten graveren op de puzzel met een persoonlijk bericht of de geboortegegevens. Zo blijft dit zeker een kraamcadeau om te bewaren!

Meer weten over Hout is Prachtig?

Meer weten over Hout is Prachtig? Hout is prachtig heeft niet alleen een ruim assortiment aan houten lampen, maar in de webshop vind je ook cadeaus van hout en prachtige accessoires. Met deze producten wil Hout is Prachtig de kinderkamer nog mooier maken. In de blogs kun je inspiratie en meer informatie vinden. En heb je nog vragen of zelf een idee, neem contact op!