Keurmerk webwinkel

Houten wandhaak

Iets ophangen in de kinderkamer? Bekijk deze super leuke wandhaken van hout! Deze houten accessoires zijn zelf ontwerpen en vind je alleen bij Hout is Prachtig. Alle wandhaken (of ze worden ook wel muurhaken genoemd) zijn van hoge kwaliteit doordat we gebruik maken van duurzaam hout zoals eikenhout. Naast dat het ook heel praktisch is, zijn deze haakjes ook een super leuke kinderkamer decoratie. Als je een aantal van deze haken naast elkaar hangt heb je een super leuke kinderkapstok.

 

Wandhaken voor in de baby- of kinderkamer

Wil je de inrichting van jouw baby- of kinderkamer af maken? Neem eens een kijkje bij de houten wandhaken in allerlei vormen en maten. Gek van de zee, bekijk eens de zeedieren zoals de haai, octopus of het zeepaardje. Maar ook het konijnen muurhaakje is een super leuke decoratie.

Kinderkapstok van hout

De muurhaakjes zijn los een leuke decoratie. Maar als je er een aantal naast elkaar hangt, heb je een super toffe kinderkapstok! Een rijtje met zeepaardjes is toch super gaaf.

Meer weten over Hout is Prachtig?

Meer weten over Hout is Prachtig? Hout is Prachtig heeft niet alleen een ruim assortiment aan houten dierenlampen, maar in de webshop vind je ook cadeaus van hout en prachtige accessoires. Met deze producten zorgen wij ervoor dat de baby- of kinderkamer nog mooier wordt. In onze blogs kun je meer inspiratie en informatie vinden. En heb je vragen of zelf een idee, neem dan gerust contact met ons op!

De waardering van www.houtisprachtig.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 340 reviews.