Keurmerk webwinkel
Tijdelijk gesloten vanwege verhuizing

Houten wandlamp voor de kinderkamer

Een houten wandlamp voor de kinderkamer is zowel functioneel als mooi. Een lamp heb je toch nodig, hoe mooi is het dan als je meteen ook een echte eyecatcher hebt hangen. Een houten wandlamp is heel geschikt voor de kinderkamer (of speelkamer) en in deze blog laat ik je een aantal toffe, houten wandlampen voor in de kinderkamer zien.

Voordelen van een houten wandlamp

  • makkelijk te combineren. Een wandlamp van hout is makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen in de kinderkamer. Of je nou kiest voor een naturel kinderkamer, een roze meisjeskamer, een kinderkamer met groene tinten of juist een stoere blauwe kamer.. Een houten wandlamp kun je eigenlijk met alle kleuren combineren. 
  • duurzaam. Een houten wandlamp is een In een kinderkamer wordt geleefd en dat maakt dat de muren (en spullen) niet altijd even netjes blijven. Zo af en toe is het nodig de muren van een nieuw laagje verf te voorzien. Met houten items in je kinderkamer voorkom je dat je snel van accessoires ‘moet’ wisselen omdat het niet meer bij elkaar past. Daarnaast is hout een materiaal wat tegen een stootje kan. Het peertje van de houten wandlamp zit op een veilige plek en wordt goed beschermd door het hout. Dubbel duurzaam dus. 
  • origineel item. Door een mooie, houten wandlamp in je kinderkamer te hangen, kies je voor een origineel item. Naast houten wandlampen vind je ook nog andere items van hout. Deze items zijn perfect om te geven als kraamcadeau. Zo weet je zeker dat je een origineel kraamcadeau geeft. Ben je op zoek naar een kraamcadeau? Lees de blog over kraamcadeaus en bekijk de 7 origineelste kraamcadeaus van hout.
  • praktisch en mooi. Bij een houten wandlamp gaan praktisch en mooi samen. Een lamp heb je toch nodig, hoe fijn is het als dit meteen een mooi item is. Als je de kinderkamer rustig wilt houden, is de houten wandlamp ook een goede keuze. Doordat een houten wandlamp niet alleen praktisch maar óók decoratief is, hoef je minder andere items in de kamer te hebben die de aandacht vragen.

houten raket lamp voor de kinderkamer

Voertuig lamp van hout 

Van graafmachine tot trekker, van luchtballon tot duikboot en nog meer. De voertuig lampen zijn perfect voor stoere jongens die van voertuigen houden. Heb jij ook zo’n fan van voertuigen in huis, of overweeg je zelfs om je kinderkamer onder te dompelen met het voertuigen thema? Dan is een lamp met een voertuig hét item wat de kinderkamer helemaal afmaakt en wat niet mag missen. Bekijk alle voertuig lampen.

dieren wandlamp voor de kinderkamer

Dierenlamp van hout

Dieren zien we veel terug op kinderkamers, in allerlei soorten en maten. De afgelopen jaren is een junglekamer een populair thema voor de kinderkamer. Echter, ook als je een kinderkamer wilt zonder thema, is een dierenlamp van hout een perfect item. In de webshop vind je heel wat houten dieren wandlampen. Van jungledieren naar zeedieren, van boerderijdieren naar bosdieren. Voor elke dieren fan is er wel een mooie dierenlamp van hout te vinden

houten wandlamp voor naturel kinderkamer

Houten lamp figuren

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ houten lamp, zonder meteen een voertuig of dier aan de muur te moeten hangen? Ook dan is een houten wandlamp een goed idee. Met een tijdloze houten ballonlamp, een houten vlieger lamp, een houten lamp in de vorm van een ster, een houten maan lamp of een ander houten figuur kun jij alle kanten op. Bekijk de houten lamp figuren.

Een houten wandlamp voor op de kinderkamer of in het speelhoekje van de kinderen: je kunt er alle kanten mee op! Welke vorm is jouw favoriet?

De waardering van www.houtisprachtig.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 451 reviews.