Plankdragers

Leuke groene plankdrager

Een plankje aan de muur in de kinderkamer? Een moderne speelse plankdrager voor je wandplank vind je hier! Deze plankdragers zijn van hoge kwaliteit van een top leverancier uit Duitsland. De plankdragers zijn er in leuke vormen en verschillende kleuren en eenvoudig aan de wand te monteren voor een prachtige boekenplank. Maak je plankdragers meteen compleet met een plank, dit gratis op maat gemaakt kan worden.

Wandplank voor in de baby- of kinderkamer

Een plankje aan de muur in je baby- of kinderkamer is vaak een van de laatste onderdelen om je kinderkamer helemaal af te maken. Een leuke plankdrager maakt je wandplank compleet. De plankdragers zijn er in vele kleuren en vormen van zeer hoge kwaliteit.

Boekenplank van hout

Bij de plankdragers kun je direct een hoge kwaliteit houten plank bestellen, van bijvoorbeeld eikenhout. Alle planken zijn van duurzaam hoge kwaliteit houtsoorten met een keurmerk.

Meer weten over Hout is Prachtig?

Meer weten over Hout is Prachtig? Hout is Prachtig heeft niet alleen een ruim assortiment aan houten dierenlampen, maar in de webshop vind je ook cadeaus van hout en prachtige accessoires. Met deze producten zorgen wij ervoor dat de baby- of kinderkamer nog mooier wordt. In onze blogs kun je meer inspiratie en informatie vinden. En heb je vragen of zelf een idee, neem dan gerust contact met ons op!