Houten Kinderkapstokken

Houten kapstok zeedieren

Op zoek naar een leuke kinderkapstok van hout? Dan ben je op de goede plek, want in deze categorie vind je een leuk assortiment aan kinderkapstokken. Een leuke houten kinderkapstok is vaak ook nog zelf samen te stellen.Kies je favoriete figuren of dieren en stel je eigen houten kapstok samen. Na een snelle levering hoef je deze alleen nog aan de wand te bevestigen met de meegeleverde schroeven. Super simpel.De houten kapstokken bestaan uit houten wandhaakjes, deze kun je ook los bestellen. De kapstokkken zijn leuk te combineren met een speelse plankhouder of een houten lamp.

Kinderkapstok of kapstokhaakjes voor de kinderkamer voor in de baby- of kinderkamer

Wil je iets ophangen in de kinderkamer of een plekje voor de kinderen creëren in de hal? Neem eens een kijkje bij de houten kinderkapstokken in allerlei vormen en maten. Gek van de zee, bekijk eens de zeedieren zoals de haai, octopus of het zeepaardje. Maar ook het konijnenkapstok is een super leuke decoratie.

Zelf je kinderkapstok samenstellen

Voor een aantal kapstokken is het mogelijk zelf je houten kapstok samen te stellen. Kies je favoriete dieren of andere figuren en maak je eigen kapstok. Bijvoorbeeld een kapstok met zeedieren of een kapstok met sterren.

Meer weten over Hout is Prachtig?

Meer weten over Hout is Prachtig? Hout is Prachtig heeft niet alleen een ruim assortiment aan houten dierenlampen, maar in de webshop vind je ook cadeaus van hout en prachtige accessoires. Met deze producten zorgen wij ervoor dat de baby- of kinderkamer nog mooier wordt. In onze blogs kun je meer inspiratie en informatie vinden. En heb je vragen of zelf een idee, neem dan gerust contact met ons op!